Російські окупанти втратили багато техніки у боях проти ЗСУ і тепер стягують на фронт справжні музейні експонати. Очевидець зняв процес перекидання "техніки" та опублікував відео в мережі.

Російські загарбники вторглися в Україну з безліччю техніки та різного озброєння, сподіваючись окупувати великі міста, але нарвались на опір, якого не чекали. ЗСУ, не маючи того арсеналу, що противник, зробили неймовірне та знищили стільки техніки, що не вкладається в голові.

Російська техніка, фото: скріншот з відео
Російська техніка, фото: скріншот з відео

Окупанти продовжують спроби якось утриматися на захоплених територіях і для цього вже розпочали перекидання в Україну справжніх музейних експонатів. Очевидець зняв, як "друга армія" везе на фронт 57-мм зенітні гармати АЗП-57, розроблені ще в середині 1940-х років.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Дивіться, який цікавий вантаж хлопці тягнуть. Гармати. Що це за гармати такі? Прикол", - коментує автор відео.

Варто зазначити, що з таким перебігом справ російські окупанти незабаром почнуть використовувати ціпки та каміння.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, новий російський генерал наказав розкрити недоторканний запас ракет: "Вони розуміють, що повністю програють війну".

Також наш портал інформував, жителі Білгорода більше не почуваються частиною росії, адже у путіна нові "іграшки": вже чекають, коли українці проведуть референдум.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, СБУ вирішила потрясти московського попа у Вінницькій області: підозри у колабораційній діяльності та державній зраді.