Стало відомо про те, якої тактики вирішили дотримуватися росіяни останнім часом. Новий генерал сильно змінив їхні дії, проте на перебіг війни це не вплине.

Такою думкою директор Інституту трансформації суспільства, політолог та економіст Олег Соскін поділився в інтерв'ю УНІАН .

Нещодавно кривавий диктатор путін вирішив змінити командувача російської армії, і за терор в Україні відповідає генерал Сергій Суровікін. Або ж, як його знають у вузьких колах – "м'ясник". Він є смертовбивцею, і його негайно треба прибрати.

Сергій Суровікін, скріншот: YouTube
Сергій Суровікін, скріншот: YouTube

Соціолог зазначає, що Міноборони Росії вирішили набрати до ПВК "Вагнер" засуджених із колоній, і все це рішення не глави відомства, а саме пана Суровікіна.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Це не Шойгу вже, це Суровікін. Це його тактика. Це взагалі людина, як я розумію, яка стоїть абсолютно поза полем якихось моральних принципів. Це вбивця. Якщо скласти Пригожина, додати до нього Кадирова, і багатьох там ще інших вбивць, вийде щось інтегральне у вигляді Суровікіна", - зазначив соціолог.

Саме тому його терміново треба прибрати з цієї посади як мінімум для того, щоб зберегти тисячі життів. Він просто кидає цілу групу людей на забій, щоб здійснити плани диктатора путіна. Однак, усі ми давно вже розуміємо той факт, що цього не бувати, і виглядає це ще кумедніше. Розпад їхньої недодержави не за горами.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

"Це як Жуков, який кидав величезні маси людей на смерть. Суровікін – такий самий смертовбивця. Йому своїх не шкода, а нас так тим більше. Йому Путін дав добро на це. Це масовий геноцид. Його треба просто "кінчати", цього Суровікіна. Просто створити бригади мисливців за його скальпом та починати полювати", - зазначив експерт.

При цьому якщо диктатора путіна прибрати буде складно, то з генералом розправитися легше. Він же, як справжній командувач, повинен бути на фронті, а не сидіти в бункері з колегами.

"Це - вбивця. Це як Бен-Ладен. Це як "Ісламська держава" - США зараз ліквідували кількох її лідерів. Суровікін - терорист такого ж рівня" - підсумував Олег Соскін.

Нагадаємо, що залякані та безправні: окупанти знайшли новий ресурс поповнення гарматного м'яса

Раніше повідомлялося, що "Справжні дракони, які несуть смерть": творіння українців наводить жах на окупантів

Також, різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ