Вранці понеділка, 17 жовтня 2022 року, ворог знову здійснив атаку української столиці – Києва – за допомогою дронів-камікадзе, які були передані рашистам з боку Ірану.

За офіційними даними, загинули троє людей. Двоє з них - молоде подружжя, яке чекало на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності.

Рятувальники дістають людей з-під завалів у Києві
Рятувальники дістають людей з-під завалів у Києві

Подібні обстріли порушують питання у міжнародному просторі. Бо Ізраїль досі тримається нейтралітету, хоча Іран є прямим ворогом цієї держави. До того ж, за деякими даними, один із дронів потрапив до житлового будинку, поблизу якого винаймають квартири для посольства Ізраїлю.

Але після цього з'явилася дуже цікава публікація від Укроборонпрому в соціальній мережі Facebook. Там анонсували ніщо інше, як відповідь іранським "Шахідам".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Дальність - 1000 км, вага бойової частини - 75 кг. Завершуємо розробку. Укроборонпром працює в посиленому режимі з моменту повномасштабного вторгнення. Ми практично нічого вам не розповідаємо (так треба, повірте), але це "нічого "Успішно працює на полі бою, а ще деяке "нічого" раз у раз проходить успішні випробування. Ви скажете, цього недостатньо. Згодні, тому воліємо працювати 24/7, ніж заповнювати медіапростір гучними заявами", - йдеться в публікації.

Укроборонпром, фото: Facebook
Укроборонпром, фото: Facebook

Там підтвердили думки про те, що атаки безпілотниками – це рашистська агонія через перемоги ЗСУ на полі бою. Їм не зламати ані наші плани, ані бойовий дух.

Укроборонпром, скриншот: Facebook
Укроборонпром, скриншот: Facebook

Нагадаємо, росіяни відреагували на ракетні удари по українських містах, віра в народ згасла остаточно: "Я думала, що це фейк"

Як повідомляв "Знай.uа", Іран має намір передати росії балістичні ракети, хоча до цього заперечував постачання дронів-камікадзе

Знай.ua писав, Путін готовий віддавати Донецьк і Луганськ, Михайло Подоляк розповів про вимоги бункерного діда: "Вони їм не потрібні"