Повномасштабна фаза війни триває вже понад 235 днів... за цей час українським військовослужбовцям вдалося "денацифікувати" понад 65 тисяч російських солдатів.

Останні місяці ситуація трохи ускладнилася, бо рашисти домовилися з Іраном про постачання дронів-камікадзе "Шахідів". Їх використовують там, де ракети просто марні, бо наше ППО їх з високою ймовірністю збиває. А ще противник почав завдавати ударів по критичній інфраструктурі, щоб залишити простих громадян без світла та тепла. Але зараз найбільший фонд допомоги армії "Повернись живим" у соціальній мережі Twitter поділився приємною інформацією про те, що для рашистів готується щось, що їм, звичайно ж, не сподобається.

Воїн ЗСУ. Фото: АрміяInfo
Воїн ЗСУ. Фото: АрміяInfo

"Не перший місяць працюємо над зброєю дальньої дії. Нам болить Бахмут, Запоріжжя, Миколаїв, Київ та всі інші українські міста та села, по яких підступно стріляють росіяни. Ворог буде покараний. І сьогодні ми відкриємо завісу нового проекту , який реалізує при цьому Фонд", - йдеться у публікації.

На картинці представлений дуже цікавий напис - "невдовзі буде хлопок у Москві".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Повернись живим", скріншот: Twitter
"Повернись живим", скріншот: Twitter

"Повернись живим", фото: Twitter
"Повернись живим", фото: Twitter

"Тільки не пишіть, що це буде, безпілотник чи якась ракета, чи може гіперзвуковий кринжал", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, наступні кілька тижнів війни будуть критичними в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua", росіяни відреагували на ракетні удари по українських містах, віра в народ згасла остаточно: "Я думала, що це фейк"

Знай.ua писав, Іран має намір передати росії балістичні ракети, хоча до цього заперечував поставку дронів-камікадзе