Після чергової атаки російських дронів на цивільні об'єкти Києва, польський депутат Міхал Дворчик прирівняв дії путіна з діями гітлера наприкінці Другої світової війни.

Дії російського диктатора Дворчик назвав діями "безсильного гітлера", який атакував бомбардувальниками Лондон в кінці II Світової.

Київ сьогодні вранці. Житлові масиви, русинські варвари ... Це все більше нагадує хаотичні атаки V2 на Лондон безсилого Гітлера в кінці Другої світової війни... - нписав депутат польського Сейму.

Атака на Київ 17 жовтня. Фото: скриншот twitter
Атака на Київ 17 жовтня. Фото: скриншот twitter

Він також нагадав про допомогу Польщі окремим твітом показавши врятованого рятувальниками кота з-під завалів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Врятований з-під завалів кіт. Фото: Twitter
Врятований з-під завалів кіт. Фото: Twitter

Нагадаємо, що про вибухи у Шевченківському районі столиці повідомив мер міста Віталій Кличко та голова ОПУ Андрій Єрмак. У столиці зафіксовано 4 прильоти. Всі в Шевченківському районі. Один з дронів поцілив у житловий будинок.

Кличко також повідомив, що зранку в бік Києва летіли 28 дронів. Більшість із них збили, однак у столиці пролунало загалом 5 вибухів. Усі столичні навчальні заклади перейшли на дистанційний режим.

Нагадаємо, ми писали, що в результаті удару іранськими дронами по столиці загинула молода пара: дівчина мала скоро народжувати.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти вивозяться до Криму з Херсонської області через наступ ЗСУ: "Процес евакуації...".

Також "Знай.ua" інформував, що рятувальники дістають людей з-під завалів у столиці: вижили не всі.