Російський літак СУ-34 впав на голови росіян, які нічого не підозрювали у вечірній час. Пригода сталася у місті Єйськ, що у Краснодарському краї.

Як повідомляється, пілот встиг катапультуватися спрямувавши літак на будинки. У мережі вже встигли пожартувати, що літаком керував голова ГУР України Кирило Буданов.

Російські ЗМІ повідомляють, що площа загоряння становить 2000 квадратних метрів - палає чотири поверхи багатоповерхівки. Також відомо про щонайменше одного загиблого. Ще трьох, у тому числі дитину, госпіталізовано.

Як повімляв Знай раніше, в результаті удару іранськими дронами по столиці загинула молода пара: дівчина мала скоро народжувати.

"Внаслідок удару іранським дроном по житловому будинку загинула молода родина киян. Богдану та Вікторії було по 34 роки. За повідомленням свідків, вони чекали на дитину. Вікторія була на 6 місяці вагітності і збиралася у грудні йти у декрет", – написав Антон Геращенко.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще