Стало відомо про ще одне дивне рішення російських окупантів, але їх безпорадність вже зовсім ніхто не дивується. Вирішили спорудити укріплення під Херсоном із награбованих матеріалів.

Про це наголошується в регулярному зведенні Генерального штабу Збройних сил України, яке публікується на сторінці відомства у соціальній мережі Facebook .

Наразі вони почали зводити фортифікаційні споруди за рахунок пограбування місцевого населення. Зокрема, відбувається це у селі Благодатне, що на Херсонщині.

Росіяни ввалюються в будинки мирних жителів, і крадуть будівельні матеріали з металевими конструкціями, і вони обладнають інженерні укріплення.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Берестове Харківської області; Бахмутське, Іванград, Клищіївка, Первомайське та Мар'їнка Донецької області.

Що стосується Херсонської області. Окупанти чудово розуміють, що найближчим часом їм доведеться тікати з міста, адже Збройні сили України продовжують контрнаступ на всіх ділянках. Навіть ракетний терор українськими містами не завадив їм звільнити частину населених пунктів. З кожним днем ​​перемога все ближча, і вони це чудово усвідомлюють.

Окупанти відходять від позицій, фото: вільне джерело
Окупанти відходять від позицій, фото: вільне джерело

Низка експертів все ще зазначає, що нам вдасться звільнити одразу дві області від цих військових злочинців найближчі місяці, а до кінця року ми взагалі можемо повернутися в кордони до 24 лютого.

Путін не розумів, з ким він зв'язався. Ми боротимемося до кінця за свою свободу.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що путін повністю повторює безсилля Гітлера наприкінці Другої світової — польський депутат про атаку Києва

Раніше повідомлялося, що новий генерал - нова тактика: як "м'ясник" Суровікін вирішив прискорити розпад Росії мобілізацією в'язнів

Також, наступні кілька тижнів війни будуть критичними