У росіян зараз є в планах спробувати захопити Бахмут на Донеччині, диктатор путін дав своїй злочинній армії час до жовтня.

Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр у новому інтерв'ю для медіаплатформи " Ми - Україна ". Там вона детально розповіла про стан справ на фронті, і чого очікується найближчим часом.

Перед російськими солдатами в Кремлі поставили за мету зробити все можливе для того, щоб захопити місто Бахмут, що на Донеччині. Вони вважають його важливим стратегічним пунктом, але втілити в життя плани вже ніколи не вдасться.

"Росіяни поставили своїм військам - вже вп'яте з початку повномасштабного вторгнення - термін, коли вони мають повністю вийти на адмінкордон Донецької області. Зараз у них план, що вони мають до кінця цього місяця повністю зайняти Бахмут", - сказала вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Далі співробітниця відомства поговорила про ситуацію на східному фронті загалом, і вона є досить різною. Епіцентром усіх найважчих боїв є саме Бахмут, і там нашим хлопцям потрібна постійна допомога.

Анна Маляр
Анна Маляр

Але, при цьому, і Збройні сили не відстають і регулярно просуваються на багатьох ділянках, звільняючи нові населені пункти.

Зокрема, просування є і на південній ділянці фронту, з кожним днем ​​наші захисники дедалі ближче підходять до Херсона, і тим самим наближають нашу перемогу. Усе це питання часу.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що росіяни більше не хочуть жити: у Кремлі наказали заблокувати сайт зі здавання окупантів в український полон

Раніше повідомлялося, що путін повністю повторює безсилля Гітлера наприкінці Другої світової – польський депутат про атаку Києва

Також, в ООН не вірить навіть папа Римський: понтифік закликав організації змінити позицію щодо України