Самопроголошений президент Білорусі продовжує підігравати російському диктатору путіну, і він має в цьому власні мотиви.

Свою думку 24 каналу озвучив політтехнолог Михайло Шейтельман.

Лукашенко ніколи не зможе піти війною на Україну, бо чудово розуміє, що ніхто не терпітиме такого відношення. Йому вже зійшов з рук той факт, що він пропустив росіян через свою територію до Києва, але у разі повторної агресії українці знищать цінний для нього нафтопереробний завод, як зазначає експерт.

лукашенко. Фото: скриншот Youtube
лукашенко. Фото: скриншот Youtube

Ось із ним ще можна поки що підтримувати діалог, але скоро ніхто не захоче цього робити. Він у рази мудріший за всіх російських політиків, бо намагається розрахувати все наперед, хоч і робить досить лицемірно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наприклад, Пригожину і Кадирову він постійно розповідатиме що він з ними, і допоможе прибрати путіна від влади, а ось путіну в обличчя навпаки, засуджуватиме цих людей. В результаті так і виходить, що він у будь-якому випадку з переможцями.

"Він пережив уже не одного президента Росії, зокрема Єльцина, Путіна, Медведєва, зараз знову Путіна. Він пережив уже 4 президента Росії. Тож йому 5 і 6, переживе і їх", - зазначив політтехнолог.

Путін і Лукашенко. Фото: скрін з відео
Путін і Лукашенко. Фото: скрін з відео

При цьому, якби не Олександр Лукашенко та його страх за себе, білоруські війська давно б уже були під Києвом. Але, варто відразу зазначити, на думку експерта, він це робить не заради нас, а для себе. Він хоче ще трохи побути при владі.

"З Лукашенком ми маємо розмовляти, заради того, щоб його армія на нас не пішла. Однак коли закінчиться війна, нам не треба знищувати Лукашенка. Білорусам потрібно, а нам – ні. І так, нехай у принципі буде", – зауважив Шейтельман. .

Нагадаємо, що залякані та безправні: окупанти знайшли новий ресурс поповнення гарматного м'яса

Раніше повідомлялося, що "Справжні дракони, які несуть смерть": творіння українців наводить жах на окупантів

Також, різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ