Стало відомо, що атаки росіян по українських містах лише посилили прагнення Збройних сил України до перемоги, і це вже призвело до успіху на деяких ділянках фронту.

Про це вирішили висловитися у Пентагоні, тим самим похваливши українців за їхнє прагнення до перемоги та свободи.

У Міністерстві оборони США зазначили, що за допомогою ракетних ударів у мирні міста України росіяни намагалися посіяти паніку серед цивільних. Однак, як показує практика, це не працює. Лише більше злить народ і прагнення перемоги досягає піку.

Пентагон
Пентагон

Один із чиновників Пентагону під час брифінгу вирішив також висловитися з цього приводу, і тим самим укотре підтримав українців. Жодним військовим злочинам немає місця в цивілізованому світі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Якщо згадати історію та подивитися на повітряні кампанії, якими намагалися завдати удару по психіці та придушити людей, то це не працює. І якщо вже на те пішло, ви бачили, що у випадку з українцями це призвело до покращення їхніх результатів", - йдеться у повідомленні. у повідомленні Міноборони США.

Вибухи у Києві, фото: вільне джерело
Вибухи у Києві, фото: вільне джерело

Варто зазначити, що вже майже два тижні поспіль росіяни завдають масованих ракетних ударів по території українських міст. Кожен новий тиждень починає з нових вибухів, навіть у столиці.

У такий спосіб вони намагаються помститися за вибухи на Кримському мосту, але, насправді, хочуть змусити наш бік сісти за стіл переговорів. Цього не станеться ніколи, поки при владі такі люди, як диктатор путін.

полонені окупанти
полонені окупанти

Нагадаємо, що в Україні готують потужну відповідь іранським "Шахідам", показавши нову розробку

Раніше повідомлялося, що росіяни більше не хочуть жити: у Кремлі наказали заблокувати сайт зі здавання окупантів в український полон

Також, окупанти вивозяться до Криму з Херсонської області через настання ЗСУ