Від російських окупантів прийшли дивні новини. Виявляється, що про дурість сусідньої країни ми ще не все знаємо. Ми вже бачили сюжети про те, як родичі загиблих в Україні російських солдатів купують собі автомобілі за гроші, які вони отримали як компенсацію. Однак цього разу все куди сумніше.
Ця історія про російського танкіста, який залишився без рук і без ніг, а всі належні виплати він витратив на те, щоб придбати собі комп'ютер і "крутий" вже прокачаний аккаунт у популярній комп'ютерній грі.
Про це стало відомо завдяки новій публікації блогера "antiputler_news" у мережі Twitter.

"Російський герой-танкіст витратив свої виплати не на протези, а на комп'ютер, педалі та прокачаний аккаунт у World of Tanks. Прокачай свої скіли", - підписав свою публікацію блогер, а також додав відео, на якому можна побачити деталі.

Танкіст, скріншот: Twitter
Танкіст, скріншот: Twitter

З коментарів під публікацією можна зробити висновок, що відео все ж таки може виявитися "фековим" і довоєнним. Однак, як показує практика, від громадян країни-агресора можна очікувати чого завгодно.

Ось, що пишуть люди в коментарях: "То значить поверніть його в справжній танк! Тим більше, педальки вже є", "Дурень якийсь, я вже його бачу через рік повна квартира порожніх пляшок з-під горілки, де він весь у гівні, кричить Валя, похмели мене", "Унікальна тварина".