Колаборант із Херсона Кирило Стремоусов чудово розуміє, що помилка, скоєна 8 місяців тому, буде дуже дорого йому коштувати. Наразі він уже переживає через настання ЗСУ на місто.

Своє нове панічне звернення до народу він записав і опублікував у Telegram-каналі, де регулярно ділиться новими мареннями на кшталт "росія тут назавжди" та "київський режим".

За його словами, на сьогоднішній день Збройні сили України можуть будь-якої миті розпочати наступ на Херсон, а також допустив обстріл міста. При цьому у всьому він знову звинуватив Захід, який нібито підштовхує Україну до цього. Тобто, за його логікою, це відбувається через Захід, а не через прагнення України повернути всі окуповані росією території.

Кирило Стремоусов, фото: скріншот
Кирило Стремоусов, фото: скріншот

"На ранок 19 жовтня ситуація на фронтах і підступах до Херсонської області стабільна. Ворог концентрує свої сили і будь-якої миті може почати завдавати ударів по мирному населенню", - зазначає він.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Саме тому гауляйтер закликав місцевих жителів евакуюватися, і це одна з найрозумніших його заяв. Місцевим мешканцям справді краще виїхати, бо можуть бути затяжні бої.

При цьому посібник окупантів запевнив, що Херсон "здавати ніхто не збирається" і загарбники "стоятимуть до кінця".

"Ніхто відступати не збирається, але й ми хочемо вберегти ваші життя. Переходьте якомога швидше на лівий берег", - закликав Стремоусов.

У такий спосіб він у черговий раз продемонстрував немічність російської влади і підтвердив швидкий початок битви за місто. Менше місяця минуло з так званої "анексії", але вони вже втрачають більшість населених пунктів. Вся суть завойовника путіна.

Херсон. Фото: Telegram
Херсон. Фото: Telegram

Нагадаємо, що в США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті

Раніше повідомлялося, що атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі

Також, в Україні готують потужну відповідь іранським "Шахідам", показавши нову розробку