Стало відомо про те, яке наступне божевільне рішення можуть ухвалити у Кремлі, коли Херсон повністю буде втрачено. "Непросте рішення" путіна, яке обернеться черговою поразкою.

Про це повідомив радник Офісу президента України Олексій Арестович під час чергової розмови з російським правозахисником та журналістами Марком Фейгіним. Упродовж останніх восьми місяців вони разом обговорюють ситуацію на фронті.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

На думку чоловіка, одразу після відведення військ від Херсона росіяни можуть їх перекинути на Київ та низку інших напрямків. Такі висновки можна зробити з нової заяви російського генерала Сергія Суровікіна та колаборантів у Херсоні. Вони зараз планують евакуювати місцеве населення на лівий берег Дніпра.

"Вони ці війська хочуть зберегти, щоб перекинути на нові напрями. Тому що там значне кадрове ядро, і боєздатні частини: морська піхота, десантники, стрілки, які вміють воювати. Перше, де їх варто чекати, на Київському, Запорізькому, Донецькому". Напрями. Дивлячись які у них будуть політичні завдання стояти... Це не додасть нам ні здоров'я, ні відпочинку", - сказав він.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Це може спочатку принести українцям радості, але принесе низку проблем на інших напрямках. Водночас, українські війська продовжують контрнаступ, і це не може не тішити. Наші ЗСУ легко накривають мобілізованих, і все завдяки програшній позиції росіян.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

"Дуже багато накриваємо мобілізованих. Їх туди привозять, селять величезними масами від 500 до 2 тис. осіб в одному місці. І промахнутися по них складно, навіть якщо ми дуже хотіли б. Серед них стрімко наростають втрати... Навіть Суровікін сьогодні сказав, що на Херсонщині дуже складно, якщо ти пригнав... тисячі мобілізованих, а з них 1,5 тис. убитих і поранених за дві доби, то, напевно, можуть бути всякі "непрості рішення", - зазначив Арестович.

До речі, не може не тішити, що проблема з іранськими дронами вирішиться вже протягом кількох тижнів.

Нагадаємо, що російський губернатор після трагедії в Єйську запропонував родичам жертв забути про все і піти з позитивом на роботу .

Раніше повідомлялося, що українцям пообіцяли "хлопок" прямо в Москві .

Також, в Україні готують потужну відповідь іранським "Шахідам", показавши нову розробку