Оголошений путіним воєнний стан на анексованих територіях — це підготовка до масової депортації українців у депресивні регіони росії.

Таку думку висловив очільник РНБО Олексій Данилов у своєму Twitter. Він зазначив, що на подібні дії рф має бути адекватна реакція з боку ООН.

Олексій Данилов, скріншот: YouTube
Олексій Данилов, скріншот: YouTube

Воєнний стан путіна в анексованих регіонах України – це підготовка до масової депортації українського населення в депресивні райони рф для зміни етнічного складу окупованої території. Злочин, який має бути засуджений ООН і який вже був вчинений росією в Криму й залишився не покараний. - написав Данилов.

Скриншот повідомленя
Скриншот повідомленя

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Радник ОП Михайло Подоляк заявив, що це рішення нічого не змінює — росіяни намагаються легалізувати розграбування територій перед відступом, а ЗСУ продовжать звільнення наших земель.

Нагадаємо, що указ путіна про запровадження воєнний стану на анексованих територіях України передбачає заборону на виїзд громадян за межі країни, евакуацію об'єктів господарського, соціального та культурного призначення, а також тимчасове відселення мешканців у безпечні райони. Також залучення громадян до виконання робіт для потреб оборони, ліквідації наслідків застосування противником зброї, відновлення об'єктів економіки.

Нагадаємо, ми писали, що путін ввів військовий стан на окупованих територіях України.

Як повідомляв "Знай.ua" Ганна Маляр розповіла про черговий божевільний план окупантів, які хочуть захопити важливий пункт вже до листопада.

Також "Знай.ua" інформував, Михайло Подоляк розповів про атаки на інфраструктуру України.