З'явилася справжня причина того, навіщо путін призначив нового генерала для війни в Україні. Якою є роль появи на публіці "м'ясника" Суровікіна.

Про це радник Офісу президента України Олексій Арестович розповів у розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним. Вони регулярно збираються та обговорюють ситуацію на фронті.

Зокрема, як зазначив чоловік, робиться це для зняття повної відповідальності з диктатора путіна, а також з низки причин.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"З нього ліплять фігуру, подібну до генерала Лебедя. На нього потрібно абсорбувати всі надії російської армії, а потім "грохнути". Армія незадоволена, в армії - "бродіння", армія сподівається на перемогу, боїться програти і бути звинуваченою. Потрібен великий символ. Його вже почали розхвалювати телеграм-канали, тому його розпиарять, а в потрібний момент просто "приберуть", - зазначає Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Генерал Лебідь – це радянський військовий діяч, який отримав свою популярність завдяки війні в Афганістані. Також він був одним із керівників окупаційних військ у Придністров'ї. Загинув за дивних обставин у 2002 році, оскільки міг стати конкурентом для путіна. Те саме може статися і з нинішнім генералом.

Суровікін і путін, скріншот: YouTube
Суровікін і путін, скріншот: YouTube

Якщо російська армія підтримає "сирійського м'ясника", він може повірити в себе і стане вкрай популярним серед народу. Тоді він і зважиться на захоплення влади у свої руки. Путін цього й боїться.

"З 18 ст. головний страх усіх російських монархів - це військовий переворот. Половина ФСБ працює, щоб він не стався. Крім того, ця фігура потрібна, щоб зняти відповідальність з "батька народу". Путін же не може оголосити відступ із Херсона, а Суровікін може оголосити "непросте рішення", – додав радник ВП.

Нагадаємо, що російський губернатор після трагедії в Єйську запропонував родичам жертв забути про все і піти з позитивом на роботу .

Раніше повідомлялося, що українцям пообіцяли "хлопок" прямо в Москві .

Також, в Україні готують потужну відповідь іранським "Шахідам" , показавши нову розробку