Стало відомо про те, які є шанси у росіян на сьогодні утримати правий берег Дніпра. Вони практично посипалися, але досі намагаються робити видимість присутності.

Про це 24 каналу розповів військовий експерт Сергій Грабський.

Збройні сили України вже другий місяць успішно ведуть контрнаступ, і, зокрема, це стосується Херсонської області. Незабаром російські злочинці можуть втратити повний контроль над правим берегом Дніпра.

Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube
Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube

На думку Сергія Грабського, дії наших захисників треба називати саме наступом, а не контранступом, якщо брати до уваги військову термінологію.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«А зараз у Херсонській області ми із підготовлених позицій здійснюємо систематичне звільнення наших територій» - зазначає Сергій Грабський.

Далі він оцінив шанси росіян утримати цю окуповану частину України. Коли їм доведеться відступати звідти, це означатиме повну поразку путіна.

«Ось чому супротивник і заворушився. Адже швидше за все росіяни не зможуть утримати правий берег Дніпра, що для нас є абсолютною перемогою», - продовжив військовий експерт.

Вже всі російські злочинці переживають дії в цьому напрямку. Крім того, "керівництву" довелося навіть покинути обласний центр і закликати всіх громадян евакуюватися.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Заворушився і російський диктатор путін, який запровадив починаючи з півночі четверга, 20 жовтня військовий стан на окупованих частинах нашої країни, які вони почали вважати своїми. Йдеться про Луганську, Донецьку, Запорізьку та Херсонську області. Це ще один знак того, що вони програють і з цієї ями вже ніколи не вибратися.

Військовий експерт додав, що у разі відступу окупантів із правобережжя Херсонської області "Миколаїв, Одеса та навіть Молдова можуть зітхнути спокійно". Адже для них загроза російського вторгнення відкладається на невизначений термін.

Нагадаємо, що залякані та безправні: окупанти знайшли новий ресурс поповнення гарматного м'яса

Раніше повідомлялося, що "Справжні дракони, які несуть смерть": творіння українців наводить жах на окупантів

Також, різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ