У Сполучених Штатах Америки все ж таки розкрили місце розташування атомного підводного ракетоносця. Він легко може завдавати серйозних ударів.

Ця субмарина, яка має назву "Західна Вірджинія", вважається одним із ключових стратегічних засобів стримування, і її відвідав головний американський воєначальник.

Виявляється, що знаходиться цей підводний човен на Близькому сході, а зокрема мова пішла про Аравійське море.

Підводний човен, фото: вільне джерело
Підводний човен, фото: вільне джерело

Примітно, що такий рідкісний крок привернув особливу увагу світу до ядерного потенціалу США, і йдеться про напружену Росію та Іран, у яких завжди були досить складні відносини з американцями.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Генерала Еріка Курила було доставлено на підводний човен "Західна Вірджинія" і провів на його борту близько восьмої години, коли субмарина знаходилася на поверхні в неуказаному місці міжнародних вод.

"Західна Вірджинія" одна з найнебезпечніших підводних човнів, яка дозволяє нести на собі ядерні снаряди та ракети. Тобто так званий ключовий об'єкт стратегічного засобу стримування.

Підводний човен, скріншот відео
Підводний човен, скріншот відео

У США досить рідко так публічно розповідають про місцезнаходження своїх атомних підводних човнів, але, швидше за все, це був черговий сигнал для росії, щоб показати, що всерйоз говорити про ядерний удар по Україні не можна, інакше надійде удар.

А оскільки Аравійське море знаходиться ще й між Саудівською Аравією та Іраном, це знак ще й для другої країни, яка продовжує оснащувати путіна озброєнням.

Пентагон
Пентагон

Нагадаємо, що збив ракету над Вінницею та катапультувався: український герой Karaya приїхав вибачитися перед місцевими та подякувати за допомогу

Раніше повідомлялося, що путін відправив до Білорусі солдатів і техніку - Волинь готується давати відсіч ворогові

Також проблеми з новими "мобиками": як тільки отримують зброю, тікають, дезертують або здаються в полон