Стало відомо про те, що російські злочинці, зокрема путін все ще не відмовився від планів захопити Харків і Харківську область. Незважаючи на свою ганьбу на початку вересня, вони намагатимуться повернутися.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Незважаючи на бажання росіян знову наступати у цьому напрямі, наші захисники цього ніколи не допустять. Вони вже почали готуватися до цього і збудували лінію оборони.

Олег Синєгубов: фото з Facebook
Олег Синєгубов: фото з Facebook

"Ми вибудовуємо ці три лінії оборони шляхом побудови нових фортифікаційних та оборонних споруд, за фактом уже на кордоні з Російською Федерацією. І ми це чітко розуміємо, для нас це дуже важливо – ворог не втратив своїх планів щодо Харкова, Харківської області, ми маємо зробити все, щоб допомогти нашим військовим цю лінію фронту, як мінімум, утримати там, де у нас Харківська область межує із Луганською, Донецькою", - сказав Олег Синєгубов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На всі ці роботи кошти були виділені з державного бюджету, оскільки кошти місцевого та обласного бюджету тим часом сильно обмежені.

Ізюм Харківської області
Ізюм Харківської області

Щодня влада доповідає президенту Володимиру Зеленському про те, що потрібно зробити для того, щоб не допустити прориву російських військ, і гостро стояло питання грошей.

Перший транш вже було отримано, і вони почали працювати над тим, щоб ефективно все це використовувати. Йдеться про суму 300 мільйонів гривень.

Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз
Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз

Американські фахівці, до речі, також висловлюють свої побоювання щодо можливого повторного наступу, але успішним воно не буде.

Нагадаємо, що Олексій Арестович оцінив ризики вступу Лукашенка у війну на тлі прихованої мобілізації в Білорусі

Раніше повідомлялося, що окупанти стягують на фронт музейні експонати: скоро підуть у хід палиці та каміння

Також у Росії підбирають заміну Шойгу: кого просуває Кадиров з Пригожиним .