Генерал-майор австралійської армії у відставці Мік Райан проаналізував роль нового генерала Суворовкіна у війні рф проти України.

Експерт випустив серію твітів, де розглядає імовірні дії армії ворога на території України.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Суровікін чітко розуміє політичні наміри своєї місії. Як зазначається в інтерв'ю, бажаний результат полягає в тому, "щоб Україна була незалежною від Заходу і НАТО, дружньою для Росії державою".

Суровікін продовжує терористичні удари по мирному населенню, громадській інфраструктурі (не дивлячись на те, що в історії немає жодного прикладу успіху такої стратегії).

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Він вибере територію, яку буде захищати в зиму, і ту, яку доведеться віддати ради збереження сил для ключових районів", - вважає експерт.

путін. Фото: скриншот Twitter
путін. Фото: скриншот Twitter

Також, на думку Райана, рф буде забезпечувати захист ключових маршрутів поставок і будувати більш стійку логістику. Командування рф буде планувати наступні операції на наступний рік і збирати ресурси для них.

Основна мета Суровикін затягнути війну, як можна більше, щоб Захід втратив інтерес до підтримки України.

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Гайдай розповів, скільки знадобиться років для повного відновлення Луганської області.

Як повідомляв "Знай.ua" росіянка від щастя, що вітчима забрали на вірну погибель, дякує українцям: "Куплю навушники".

Також "Знай.ua" інформував, біля берегів Ірану сплив найпотужніший підводний ядерний ракетоносець США: чітке послання.