У російській Пермі сталася велика пожежа на пороховому заводі, де виготовляють заряди до реактивних систем залпового вогню "Град" та "Смерч", та комплексів ППО.

Про це повідомляють Стратком ЗСУ , місцеві ЗМІ та спільноти у соцмережах. На цьому підприємстві робили заряди для реактивних систем залпового вогню, якими російські окупанти обстрілювали українські міста.

Займання супроводжувалося вибухом, відомо мінімум про двох загиблих, ще декілька людей перебувають під завалами.

Пожежа на Пермському пороховому заводі
Пожежа на Пермському пороховому заводі

"Карма в дії!", - прокоментував подію радник голови МВС Антон Геращенко.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляють російські ЗМІ, Пермський пороховий завод працював у три зміни, щоб забезпечити російські окупаційні війська зарядами до реактивних систем залпового вогню "Град", "Смерч", а також комплексів ППО, щоб після солдатів використали їх у війні проти України.

Російські ЗМІ про пожежу на заводі у Пермі
Російські ЗМІ про пожежу на заводі у Пермі

Варто зазначити, що це вже не перша подія на цьому заводі. 1 травня на території Пермського порохового заводу прогримів сильний вибух, внаслідок чого загинули двоє людей, третя опинилась у реанімації.

Раніше ми писали про те, що на Харківщині створили потрійну лінію оборони через майбутні плани окупантів наступати: до чого готуватися

Як повідомляв Знай.ua, на крок ближче до катастрофи: окупанти скидають воду з Каховської ГЕС, щоб "мінімізувати збитки"

Також портал Знай.ua писав, що постачання ракет погоджено: росія хоче отримати іранські ракети, для ударів по Україні.