Ведучий російського державного телеканалу "Russia Today", а за сумісництвом пропагандист Антон Красовський запропонував палити та палити українських дітей, які вважають, що росія окупувала Україну. Про це він заявив у прямому ефірі RT.

Російський письменник Сергій Лук'яненко згадав у розмові з Антоном Красовським про те, як у 80-му році ще дитиною їздив на Закарпаття, де лікував астму. Там він почув від українських дітей, що "Україна окупована москалями", і через це розвиток країни зупинився. При цьому він підкреслив, що такі месенжі він чув від "цілком російськомовних, з російськими прізвищами" дітей, а розмовляючі українською "були абсолютно нормальними".

Антон Красовський. Фото: скрін youtube
Антон Красовський. Фото: скрін youtube

Пропагандист вислухав письменника та у відповідь запропонував знищувати українських дітей, які так вважають. При цьому він витончено розповів, як уявляє розправу над ні в чому не винними дітьми.

Антон Красовський. Фото: скрін youtube
Антон Красовський. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Прямо ось там, де пливе кача. Прям топити треба таких дітей, прямо в Тисині. Це наш метод. Сказав, що "москалі окупували" - і одразу прямо кидаєш у річку з бурхливою течією. ... Карпати це огидно. Там кожна. хата називається смерекова хата. Прям у цю смерекову хату забивати і палити цих дітей", - заявив Красовський.

Раніше портал Знай повідомляв, розкіш на кістках: дочка "м'ясника" Суровікіна випадково видала місце розташування його таунхауса за 50 млн доларів.

Також наш портал інформував, Олег Жданов назвав ймовірні терміни звільнення Херсона від росіян: "Бої йдуть дуже жорсткі".

Крім того, ми писали, експерт оцінив шанси окупантів залишитися під Херсоном, поки ЗСУ розносять їхню лінію оборони.