Російських окупантів кидають на передові позиції без елементарного забезпечення, зокрема, теплого одягу. А воювати доводиться застарілою технікою та снарядами, яким пішов восьмий десяток років. Про це свідчить розмова загарбника, перехоплена українською розвідкою.

Вісім місяців війни проти України значно виснажили військовий потенціал Росії. Новомобілізованих кидають на передову навіть без теплого одягу, не кажучи вже про решту забезпечення. Так, в одній із телефонних розмов окупанта, перехопленим розвідкою, той скаржиться на стан справ у "другій" армії.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Окупант розповідає, що у російській армії проблеми із зимовою формою, але й це не найбільше лихо для них, оскільки за фактом воювати вже нема чим. За словами загарбника, їм перекидають застарілу техніку та снаряди, яким місце хіба що в музеї.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Так, 64-ки (танки т-64) кинуть. Усі старі кинуть. Жодної, жодної нової техніки тут немає. Снаряди вчора привезли на "Гради", п'ятдесят якихось років. Ну дуже старі, коротші", - скаржиться окупант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російська влада почала поступово розвалюватися, поки диктатор грає у великого "завойовника": "Путін воюватиме, поки живий".

Також наш портал інформував, Олег Жданов назвав ймовірні терміни звільнення Херсона від росіян: "Бої йдуть дуже жорсткі".

Крім того, ми писали, експерт оцінив шанси окупантів залишитися під Херсоном, поки ЗСУ розносять їхню лінію оборони.