Російські окупанти нарешті почали усвідомлювати той факт, що їм не вдасться утримати Херсон і тому почали звідти поступово збігати. Крім того, на телебаченні народ також почав готувати до неминучого.

Наприклад, на телебаченні показали сюжет, де військові експерти, якщо їх усе ще можна так називати, обговорюють ситуацію в Україні. Зокрема їх дуже хвилює Херсон. А точніше, точніше сказати, вже зовсім не турбує його доля.

Вони почали готувати народ до складання міста, адже Збройні сили України вже близько.

"Якщо Херсон треба обороняти і покласти там кілька тисяч наших солдатів, ми його не оборонятимемо. Ми знайдемо ті рубежі, на яких міцно стоятимемо і не занапастимо своїх солдатів. Ну... або по мізеру це робимо" - йдеться у повідомленні пропагандиста.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тобто вони вже точно всі впевнені, що невдовзі місто повернеться під контроль українських військ, а вони тим часом продовжать ховатися і здійснювати "велике перегрупування".

Супермаркети у Херсоні, фото: вільне джерело
Супермаркети у Херсоні, фото: вільне джерело

На цьому добрі новини не закінчуються. Окупаційна "влада" вже покинула місто, а також закликала це зробити місцевих жителів. Одразу після цього, як стверджують жителі у соціальних мережах, у Херсоні знову почали брати гривні, а рублі вже неможливо обміняти.

Супермаркети у Херсоні, фото: вільне джерело
Супермаркети у Херсоні, фото: вільне джерело

Також вони затверджують останні 8 місяців той факт, що вони «своїх не кидають». Але тим часом після втечі "влада" з полиць супермаркетів почали пропадати продукти, і вони абсолютно порожні. Нові постачання не здійснюються. Просто покинули.

Супермаркети у Херсоні, фото: вільне джерело
Супермаркети у Херсоні, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що ворожі ракети долітатимуть швидше — українців попередили про небезпеку

Раніше повідомлялося, що путін ввів військовий стан на окупованих територіях України

Також росіяни більше не хочуть жити: у Кремлі наказали заблокувати сайт зі здачі окупантів в український полон