Російські окупанти вкотре показали гору цинічності. Тепер вони збираються зробити з Херсона, який їм доведеться лишити, другий Маріуполь.

Такий можливий сценарій вони обговорили у прямому ефірі на федеральному каналі. Декілька пропагандистів давно розуміють, що їм уже не виграти цю війну, тому знову приходять до методу терору. Вони вже обговорюють, що можна буде зробити із Херсоном після того, як звідти евакуювали місцевих мешканців.

Тобто цього разу вони остаточно підтвердили той факт, що вони готові руйнувати інфраструктуру. Будинки людей, на які вони роками заробляли.

"Ми просто виводимо населення, і розв'язуємо собі руки. І нашої артилерії, і нашої авіації. Тим більше, так би мовити, зима наближається, листя опадає. Я думаю, якщо там не буде наших людей. Інфраструктуру шкода звичайно, будинки та пам'ятники, але ми все це відновимо. Тому я думаю, крім оборони, підготовка йде до майбутніх наступальних дій" - говорить один із пропагандистів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Тобто цілком імовірно, що вони незабаром не залишать живого місця з міста. Так само, як це було і з багатостраждальним Маріуполем.

Пропагандисти, скріншот: YouTube
Пропагандисти, скріншот: YouTube

Варто зазначити, що з Херсона продовжують збігати окупаційні "влади", оскільки вони розуміють, що утримати місто не вийде, а Збройні сили України вже поряд.

Вони вивозять не лише людей, а й награбоване майно. Незабаром, сподіваємося, ми зможемо відвідати звільнене місто, яке вже 8 місяців під окупацією.

Маріуполь. Фото: Telegram
Маріуполь. Фото: Telegram

Нагадаємо, що голова ГУР Буданов спрогнозував закінчення війни

Раніше повідомлялося, що в США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті

Також, атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі