Російський диктатор путін почав тиснути на свій уряд, і виною тому стала війна в Україні. Наразі планується форсоване вирішення питань.

Про це пише портал CNN

Справа в тому, що, за словами голови Кремля, вони в черговий раз зіткнулися з новими викликами, і незважаючи на це, війна триватиме. Вони сильно налякані, адже проблеми вниз серйозні та значні.

У зв'язку з цим вони ухвалили рішення закликати уряд "прискорити" ухвалення рішень, і тим самим активізувати виробництво військової техніки. Тобто дефіцит сили не приховують навіть у Кремлі.

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Зараз ми також зіткнулися з необхідністю форсувати вирішення питань, пов'язаних із забезпеченням спеціальної військової операції та пов'язаних із боротьбою з тими обмеженнями в економічній сфері, з якими ми зіткнулися", - сказав путін, звертаючись до Координаційної ради.

Тим самим вони планують найближчим часом відмовитись від проведення бюрократичних процедур, адже думають саме в цьому причина відсутності результату. Але насправді причина в іншому – відсутність мотивації, а також професіоналізму. Їх кинули як гарматне м'ясо вісім місяців тому, а зараз говорять про необхідність своєчасного екіпірування окупантів. Раніше треба було про це думати, а не той момент, коли ви вже на межі програшу.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

За словами путіна, війна не може ґрунтуватися лише на раніше встановлених стандартах, оскільки вони можуть застаріти. Тому необхідно орієнтуватися на "реальну ситуацію, реальні потреби".

Водночас армія путіна відступає на більшості напрямків і території знову переходять під український контроль.

Держдума, фото: скріншот із відео
Держдума, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що все говорить про підготовку до вторгнення з Білорусі: генерал про майбутні погрози у війні росії проти України

Раніше повідомлялося, що Кирило Буданов назвав терміни звільнення Херсона від окупантів, і навіть підрив Каховської дамби не зупинить ЗСУ

Також, в росії спалахнув завод, де здійснюють заряди до "Град" та "Смерчів"