Повномасштабна війна в Україні, яку розпочав російський диктатор путін, триває вже дев'ятий місяць. У той час як Україна вже довела той факт, що перемога у нас у кишені, у Кремлі продовжують кричати заготовлену фразу про "все йде за планом".

Відомий український військовий експерт Олег Жданов записав новий ролик , де розповів про наступну велику проблему росіян на полі бою. Він регулярно розмовляє з шанувальниками про те, що відбувається сьогодні на фронті, і робить часом нові прогнози.

Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube
Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube

На цей раз чоловік зазначив, що ключовою проблемою росіян стануть ракетні війська, а також артилерія. Цього всього недостатньо для того, щоб розправитися з українськими захисниками. Їхня вогнева міць вже підірвана відсутністю боєприпасів, а також малою кількістю артилерії. Поповнювати запаси практично нема з чого.

"Ось коли цей вид озброєння у них почне вмирати або знижувати свої бойові потенціали, ось тоді і буде захід сонця російських Збройних сил, - заявив він. - До речі, саме з цієї причини російське командування і бігає по всіх країнах, де вони ще можуть". Корея, Китай, Куба, Іран) із проханням: "Дайте нам боєприпаси, дайте ракети" - каже Олег Жданов.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Також військовий експерт вважає, що саме ракетні війська та артилерії складають основу вогневої могутності, а решта вже частина доповнюючих елементів. Ракетні війська та артилерія продовжують залишатися Богом війни, але росіяни не можуть цього зрозуміти. Або вже немає такої нагоди.

"Адже Росія всі 20 років вела активну діяльність. Вони продавали боєприпаси і використовували їх на війнах. У них дві чеченські війни дуже сильно підкосили кількість боєприпасів... Потім була війна в Грузії, потім війна в Сирії..." - продовжив військовий експерт.

Нагадаємо, що голова ГУР Буданов спрогнозував закінчення війни

Раніше повідомлялося, що в США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті

Також, атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі