Багато хто завжди розумів, що російський диктатор путін не віддасть просто так своє крісло президента, проте 24 лютого все змінилося. Він почав війну, що означає кінець його режиму.

Про це 24 каналу сказав російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко.

Як відомо, росія є найбільшою країною у світі, і всі розуміють чому. Вони завжди віджимають чужі території, видаючи їх за свої, і тим самим завдяки цьому мають багато ресурсів. Її подібні конвульсії продовжаться дуже довго, поки не відбудеться цей "удар у серці".

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Таким ударом може стати переворот на кшталт 1917 року, коли начебто були шанси те що, щоб назавжди все змінити.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Здавалося б, жила собі величезна імперія, нічого не передрікало лиха, у війні перемогла. Раптом щось пішло не так. Так само сталося і з Радянським Союзом. Певна сукупність випадковостей - і ця гігантська фігня, що тримала півсвіту, здохла", - каже Ігор Яковенко.

Тепер остаточно зрозуміло, що крах путінського режиму неминучий, та її дух витає давно у повітрі. Зовсім скоро влада зміниться, якщо він продовжить робити дурні та безглузді помилки. А він продовжить це робити.

Крім того, якби він не пішов із повномасштабною війною на Україну, тоді все було б інакше. Він міг би правити до останнього свого подиху.

Кремль, фото " Інформатор"
Кремль, фото " Інформатор"

"Путін міг би правити до кінця свого життя, якби не збожеволів і не влаштував цю авантюру 24 лютого. Жодних внутрішніх причин для загибелі цього режиму не було. А якби він на Крим не напав - він би взагалі досяг успіху! Всі прапори у гості були б до нас, і у "вісімці" він би засідав, і всі б до нього "ручкатися" ходили. Він міг робити що завгодно", - наголосив журналіст.

Це військова катастрофа для всього світу, але насамперед для путіна, і він це усвідомлює. Чекати залишилося недовго - або до кінця поточного року, або вже 2023-го. Але станеться це точно.

Нагадаємо, що голова ГУР Буданов спрогнозував закінчення війни

Раніше повідомлялося, що в США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті

Також, атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі