Понад 22 роки російський диктатор путін перебуває при владі, а нещодавно він відзначив свій ювілей. Кривавому лідеру виповнилося 70 років, а це означає, що його сили можуть бути закінчені, і з'явилися нові докази.

Про це повідомляють місцеві джерела .

Все частіше диктатор підбиває його здоров'я, і ​​йому потрібно більше часу для того, щоб відпочити. Також, за наявною інформацією, він постійно перебуває під наглядом лікарів, що також дає ще одну надію українцям на його швидкий відхід у найкращий світ.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Наприклад, минулі вихідні путін вирішив присвятити відпочинку і під час нього пройшов чергове медичне обстеження. Він не хоче залишати світ, доки не закінчить справи в Україні. Це була якась остання його мета за життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Занепокоєння цього разу у лікарів та самого диктатора викликав його кашель, постійна нудота, а також відсутність апетиту через дюжину ліків та дієти. Все це ознаки онкології, як зазначають фахівці.

"В останні кілька місяців Путін схуд на 8 кілограмів, в оточенні президента переживають, що помітний у прогресі худорлявість і постійний кашель будуть розцінені елітами як ознака швидкого погіршення здоров'я вождя" - йдеться у повідомленні під постом.

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube

Незважаючи на все це, він все ще намагається особисто проводити різні наради в режимі он-лайн, а також час від часу відвідує заходи. Якщо це він, адже версію із двійниками так ніхто й не зміг спростувати.

Він зачитує доповіді, влаштовує розбір польотів і не стримує себе ні в чому, спілкуючись із міністрами. Щоправда, кажуть, що і на цих нарадах спокійно жити йому не дають кашлю.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Правда це чи ні - дізнаємося явно не зараз, але сподіваємося, що дуже скоро. Джерела в російській розвідці прогнозують йому не більше трьох років життя і помічає проблеми навіть простий народ.

Нагадаємо, що голова ГУР Буданов спрогнозував закінчення війни

Раніше повідомлялося, що в США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті

Також, атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі