Запуск авіації. Фото: Sky news
Запуск авіації. Фото: Sky news

Екіпаж великого американського авіаносця USS George HW Bush (CVN-77), який знаходиться в європейських водах, заявив про готовність розпочати бій з Росією, у разі потреби.

Екіпаж повідомив, що знаходиться в повній бойовій готовності, та готовий дати відповідь на погрози з боку рф. Про це пише видання Sky News.

Авіаносець оснащений понад 70 літаками, вертольотами та іншою авіаційною технікою на борту допомагає у випробуваннях оборонних можливостей НАТО. В умовах війни в Україні таке завдання може стати реальним.

Запуск авіації. Фото: Sky news
Запуск авіації. Фото: Sky news

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто зазначити, що місія корабля полягає у стримуванні загроз та запобіганні ескалації. У статті також йдеться про те, що за кілька останніх днів винищувачі F-18 піднімалися з авіаносця та летіли у напрямку південної частини Європи, Литви та Польщі, поблизу російського кордону. Літаки НАТО брали участь у спільній патрульній місії разом із бойовими літаками країн-союзників та військовими кораблями.

Командир авіаносної групи сказав в інтерв'ю журналістам, що його підопічні "готові до будь-якої місії" та в цьому його послання Росії.

"Ми хочемо миру, всі цього хочуть. Хочемо, щоб війна закінчилася, щоб повернулася стабільність, щоб Європа була мирною та стабільною, але ми готові".

Нагадаємо, ми писали, що настав момент подолати іранські БПЛА та російські ракети: США можуть поставити нові системи ППО.

Як повідомляв "Знай.ua" Путін знову гримить ядерною валізкою: запустять, аби залякати всіх.

Також "Знай.ua" інформував, що стали відомі ті, хто вбивають наших громадян та дітлахів: імена всіх, хто наводить російські ракети на мирні міста