Чергові не найприємніші новини. Росіяни невдовзі зможуть знову спробувати захопити Київ, однак зробити їм це буде набагато складніше, ніж це було у лютому.

Про це 24 каналу сказав військовослужбовець ЗСУ та політолог Кирило Сазонов.

За його словами, путін все ще мріє захопити Київ і провести в центрі міста російський парад. Саме тому до кінця війни не можна виключати того факту, що окупанти зроблять ще один вступ на Київ.

Непрохані гості у Бучі, фото: facebook.com/UkrainianLandForces
Непрохані гості у Бучі, фото: facebook.com/UkrainianLandForces

Але зробити їм це буде дуже складно, адже на відміну від лютого ми повністю готові зустрічати непроханих гостей. Захопити Україну йому точно не вдасться.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Бо ми до цього готові, і ми вже не будемо змушені так розтягувати їхні сили, щоб розбити. До того ж у Росії вже немає тієї професійної армії", - каже Кирило Сазонов.

Тобто росіянам буде ще складніше робити дії щодо захоплення країни, ніж це ми могли бачити в лютому та березні місяці. Саме тоді, коли вони з ганьбою втекли з багатьох напрямків.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Відкриття другого фронту російський диктатор путін хоче змусити Україну сісти за стіл переговорів, але цього не станеться навіть у разі захоплення Харкова, Одеси, ракетних ударів по інфраструктурі і так далі. Це тільки сильніше розлютить наших людей.

"Єдиний варіант змусити Україну йти на поступки - це окупація Києва або взяття столиці в обручку. Але це неймовірно складно і Путіну це не вдасться. І все ж таки це єдине, що може спрацювати", - сказав військовий.

Варто зазначити, що, за останніми даними, кордони максимально укріплені, тому росіяни не зможуть так далеко зайти, як це було на початку цього року.

Нагадаємо, що з Шахідами будуть проблеми: авіація Ізраїлю розбомбила завод дронів

Раніше повідомлялося, що російські окупанти готуються розграбувати Херсон перед втечею: вже відкрито закликають до мародерства

Також, на Росії військовий літак знову "атакував" житлові будинки