Ще один тиждень, який розпочався з терору російськими ракетами по українських містах. В українському уряді традиційно відреагували на чергову провокацію росіян.

Першим свою реакцію дав радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter. Цього разу він дорікнув Заходу за відкладання передачі Україні систем ППО.

Якби наші партнери не чекали на черговий терор, і реагували превентивно, а не після трагедії, тоді цього можна було б уникнути.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Не сумніваюся, що світові цікаво дивитися на масові руйнування, заморожування цілої країни у прямому ефірі, а потім серйозно слухати переговорні пропозиції Росії. І всіляко відкладати передачу Україні систем ППО", - йдеться у повідомленні під постом.

Далі щодо цього висловився ще один позаштатний співробітник Офісу президента України Олексій Арестович. Він знову став для українців тією самою порцією заспокійливою і розповів, чому у нас справи ще не все так погано.

Олексій Арестович і Михайло Подоляк, скріншот з відео
Олексій Арестович і Михайло Подоляк, скріншот з відео

Він згадав як проти Лондона 57 днів поспіль застосовувалося безперервне бомбардування, але вони витримали. Нині такого немає, але й ми здаватися не збираємося.

"Повітряна кампанія люфтваффе проти Лондона на її початку включала 57 діб безперервних бомбардувань. Переконавшись, що вона не досягає цілей, а витрата ресурсів перевищує всі можливі межі, Третій Рейх її припинив, удари пізніше завдавав періодично. Так буде і з Четвертим Рейх – каже Олексій Арестович.

Нагадаємо, що росія масово імпортує з ЄС побутову техніку для військових цілей, поки окупанти тягнуть награбоване додому

Раніше повідомлялося, що Сі Цзіньпін разом із Кадировим почали будувати плани щодо захоплення російських територій .

Також, Олег Жданов знайшов наймасштабнішу проблему Кремля з початку війни .