У пропагандистів на рф не можуть втяти, чому ж це українці радіють, коли гинуть російські солдати, які прийшли вбивати, знущатися та руйнувати їхнє життя.

Пропагандисти, обговорюючи війну в Україні досі "ніяк не зрозуміють", а насправді лише доносять до мас так ніби не розуміють, чому українці тішаться, коли гунуть вороги на їхній землі. Висвітлюючи українців бездушними, які не мають жалю. В блозі Сергія Стерненка з'явилося відео пропагандиста, який розпереживався, що українці жартують, коли бачать загиблих окупантів:

пропагандист. Фото: скриншот з відео
пропагандист. Фото: скриншот з відео

"Жодного коментаря, що це погано, огидно, що це злочин військовий, нічого не відбулося", - журиться експерт.

Стерненко зауважує, що солдат на відео був не сам, та він не був поранений.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

А чавити російських солдатів на полі бою відповідає міжнародному гуманітарному праву, оскільки використовується дозволене озброєння проти комбатанта супротивника, який є легітимною ціллю. - пише Стерненко.

Також блогер зазначив, що попри обурення пропагандистів, ЗСУ надалі чавитиме окупантів, поки росія не програє цю війну. А таких пропагандистів будуть судити. І вони також отримають своє покарання.

Українські танкісти. Фото: скриншот  з відео
Українські танкісти. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, ми писали, що чорноморський флот росії більше не здатний ні на що, крім самоліквідації: 70% виведено з ладу за 8 місяців.

Як повідомляв "Знай.ua" нахабство росіян не має кордонів: на території Молдови впала ворожа ракета, яку збила українська ППО.

Також "Знай.ua" інформував, що росія масово імпортує з ЄС побутову техніку для військових цілей, поки окупанти тягнуть награбоване додому.