Путін використовує принаймні трьох двійників, яким зробили пластичні операції, повідомляє Головне управління розвідки України.

У ГУР повідомляють, що вирахували принаймні трьох двійників путіна, які, задля подібності на автократа, робили пластичні операції. Кирило Буданов розповів, що у путіна є щонайменше троє двійників.

путін та двійники. Фото: скриншот Telegram
путін та двійники. Фото: скриншот Telegram

Керівник військової розвідки України Буданов розповів, що минулого вже виявляли двійників путіна, які заміняли його в "особливих випадках", але зараз це "звичайна практика".

Ми знаємо про трьох осіб, які постійно з'являються, але скільки їх ми не знаємо. Вони всі робили пластичні операції, щоби бути схожими. Єдине, що їх видає, це зріст. Це видно на відео та фото. Також жестикуляція, мова тіла та мочки вух, оскільки вони є унікальними для кожної людини", – зазначив начальник ГУР МО України.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також, Буданов ставить під сумнів існування справжнього путіна. Він каже, що в минулому ГУР виявляли двійників путіна, які замінювали його в "особливих випадках", але зараз це "звичайна практика".

Генерал-майор Буданов зазначає, що у москві "зміни неминучі", прихід нового політичного порядку в росії в інтересах "усього цивілізованого світу".

Нагадаємо, ми писали, що тактика путіна приречена на провал, але диктатор хоче воювати ще у 2023

Як повідомляв "Знай.ua" у росії обговорювали ядерний удар по Німеччині перед нападом на Україну.

Також "Знай.ua" інформував, путін розтратив практично весь свій бойовий арсенал, зі зброї залишилася тільки зима.