Вісім із половиною місяців триває повномасштабна війна, яку Кремль розв'язав проти України 24 лютого. Путін приніс багато болю та розчарування не лише українцям, а й громадянам своєї країни.

Про це йдеться у новому сюжеті "Проект", де розповіли історію жінок, чиї чоловіки припали під мобілізацію. Від захоплення диктатурою до ненависті.

Чоловіки покірно, а часом навіть радісно їдуть вбивати та вмирати, а їхні матері та дружини іноді навіть не намагаються зупинити їх та врятувати.

Крім того, вони створюють спеціальні чати до Telegram, вхід до якого лише після надання російського паспорта, адже вони бояться "диверсантів". Там родичі мобілізованих діляться своїми емоціями, і більшість із них переповнює гордість за чоловіків, котрі поїхали "захищати батьківщину", коли на них ніхто не нападав.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Це все жертви пропаганди, які щодня бачать по телевізору сюжети про нібито поганих українців. Путін їм багато років створював картинку нацизму в Україні, і ось вони вже не здатні здорово мислити.

"Мирних жителів треба захищати, а цих кропів треба гасити. А мій боїться, а в нього і батька не було, який би його наставляв. Їх треба просто хе**чити не шкодуючи, всю інфраструктуру, просто нічого не шкодувати. Так, шкода начебто мирних жителів, але хтось хотів уже давно звідти поїхали. Наших хлопців шкода" - кажуть жінки в цьому чаті.

Як тільки з'явилися повідомлення про чоловіків, що втекли з країни, а таких сотні тисяч, дружини і матері мобілізованих почали їх засуджувати. Вони не розуміють їхні мотиви, адже вважають, що батьківщину кожен має вміти обороняти. Деякі взагалі задумалися б про розлучення в такому випадку, або про смерть.

Мобілізація в росії, фото з вільних джерел
Мобілізація в росії, фото з вільних джерел

Пропаганда на них впливає не лише з телевізорів, а й завдяки кінематографу, якщо це можна так назвати. Для таких знімають фільми про вигадані бомбардування Донбасу протягом восьми років, а потім прокидається цей патріотизм.

Поступово росіянки почали розчаровуватись у своєму «царі», оскільки путін вкотре не виконав свої зобов'язання. Їх чоловіків кидають без підготовок і з діагнозами на фронт, як гарматне м'ясо. Тепер вони заспівали інакше.

"Лиман-це просто бляха. Я ридаю. Скільки там хлопців полегло, і ніхто не прийшов на допомогу, вони ж звали, писали «нас оточили». А країна святкувала. Скрізь у ЗМІ пишуть, що там «важка» ситуація, а знаючи наші змі можна сміливо припустити, що там повний п&@ц!!!Хоча пишуть, що наші відступили. одна з колишніх фанаток путіна.

"Так ми уподібнилися? Ми теж тепер як усі? Чи ми великі і справедливі? У протистоянні терору самим стати терористами? кулями. Постачання зброї не припиняються. Ненависть росте, біженці їдуть. Навколо злість і ненависть, мирні гинуть. Немає почуття безпеки. І не видно кінця і краю.

Нагадаємо, що потужний ракетний удар по Україні: що відомо зараз

Раніше повідомлялося, що в Росії обговорювали ядерний удар по Німеччині перед нападом на Україну

Також, названо терміни будівництва заводу Bayraktar в Україні, якщо росія не зіпсує плани