Росіяни знову намагалися всіх перехитрити, але в чергове все пішло не за їхнім планом. Хотіли обманом розповісти про свої "перемоги".

Про це повідомляє розслідувально-аналітичний проект InformNapalm.
Справа в тому, що українські спецслужби регулярно публікували перехоплення розмов із окупантами, де ті зізнаються у поразках на полі бою. Офіцери російські побачили це і придумали як можна приховати проблему.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Вони наказали окупантам під час розмов з близькими та друзями ділитися героїчними історіями про те, як вони умовно "одною ротою відбивають атаки полків НАТО". Звичайно, це все вигадка, і робиться на публіку.

"Поставили завдання сержантам "грати в радіогру" - дзвонити знайомим, друзям чи колегам і розповідати якісь героїчні історії, як вони "одною ротою відбивають атаки полків НАТО", "300 солдатів тримають оборону проти 12000 польських найманців" тощо), - говориться. у повідомленні, заснованому, як повідомляють IN, на даних HUMINT-джерел (агентурна розвідка – ред.).

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Експерти зазначають, що від цього є свої плюси, про які розповідати поки що не можна. Російським офіцерам можна буде лише подякувати за такий "креатив". Тобто найближчим часом можуть виникнути деякі сюрпризи.

Перехоплення розмов, до речі, дуже допомагають нашим військовим. По-перше, в рази підвищується бойовий дух, а по-друге, розвідка дізнається про нові подробиці про український контрнаступ.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, скільком росіянам робили пластику, щоб ті працювали двійниками путіна.

Раніше повідомлялося, що росіяни ввели масові репресії в Мелітополі через страх перед партизанами: перевіряють телефони та обшукують

Також, Подоляк знову дорікає Заходу за повільну реакцію, а Арестович під "заспокійливим соусом" звернувся до українців .