У Сполучених Штатах Америки можуть не визнаватись публічно про все озброєння, яке регулярно поставляється в Україну.

Про це 24 каналу розповів американський політолог Раміс Юнус.

Сполучені Штати Америки та Захід продовжують допомагати Україні вже протягом майже дев'яти місяців. Регулярно в Україну надходить нове озброєння, яке допомагає боротися із російською агресією.

Однак, як виявилося, не про всю допомогу американські чиновники кажуть публічно. Вони не хочуть, щоб ця інформація потрапляла до рук ворогів, і намагаються допомогти якнайшвидше перемогти Україну.

Постачання зброї в Україну, фото з вільних джерел
Постачання зброї в Україну, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами чоловіка, сьогодні дуже важливо дотримуватись інформаційної тиші, оскільки росіяни уважно відстежують всю інформацію в мережі. Іноді українське керівництво натякає не несподівані подарунки від американців, але роблять це неймовірно тонко.

«Не випадково вже не вперше під час цієї війни, особливо коли Україна пішла у наступ на Харківщині, дуже просять дотримуватись режиму тиші. Його потрібно дотримуватись з усіх питань, включаючи цю тематику. Ось, зокрема, говорили, що нічого на 300 кілометрів немає, а тоді розбомбило аеропорт у Криму», - каже Раміс Юнус.

Підтримка США, незважаючи на те, що війна триває вже дев'ятий місяць, продовжує зростати. За цей час вона зросла на 70%. Є цілі, і їхня реалізація продовжиться найближчим часом. Доки останній окупант не покине нашу територію.

Зброя. Фото: Youtube
Зброя. Фото: Youtube

Сьогодні є проблема з іранськими безпілотниками, але наші союзники вже почали вирішувати це питання. Як тільки з'явиться проблема з балістичними ракетами, вона вирішиться за короткий термін.

"Коли хтось починає спекулювати, це просто передвиборчі баталії в США. І одні брешуть, і інші. Половина з усього, що говорили, була брехнею", – наголосив Раміс Юнус.

Нагадаємо, скільком росіянам робили пластику, щоб ті працювали двійниками путіна.

Раніше повідомлялося, що росіяни ввели масові репресії в Мелітополі через страх перед партизанами: перевіряють телефони та обшукують

Також, Подоляк знову дорікає Заходу за повільну реакцію, а Арестович під "заспокійливим соусом" звернувся до українців .