Могло стати головною причиною того, що бліцкриг російського диктатора путіна провалився. Він справді вірив у швидке захоплення всієї території.

Про це пише The Guardian .

За словами міністра оборони Великобританії Бен Уоллес вважає, що плани глави Кремля провалилися через те, що росіяни не змогли підготуватися нормально. А саме забезпечити нормальний зв'язок, бронезахист, а також комплексну протиповітряну оборону.

Міністр Міноборони Британії, Бен Уоллес
Міністр Міноборони Британії, Бен Уоллес

"Росіяни зазнали невдачі, маючи перевагу в кількості. Вони могли похвалитися тим, скільки в них БМП та танків, але у них не було ні нормальної комплексної ППО, ні нормального зв'язку, ні нормальної захисної броні на їхній бронетехніці, яку "Джавеліни" просто розібрали . І за всієї своєї маси вони не могли рухатися далі", – підкреслив Бен Уоллес.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

До речі, війна в Україні в майбутньому може серйозно вплинути на загальний військовий план НАТО, оскільки ніхто не думав, що Росія здатна на таке. Тепер риторика дуже зміниться.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"У холодній війні у кожного з нас було визначено свої місця, ми всі знали, в якій частині німецького кордону ми будемо розгорнуті. Насправді все звелося до таких деталей, що пілоти знали цілі для свого роду "Дня Д". Я не чекаю , що у нас буде така сама деталізація, але це означає, що НАТО має прояснити, в чому полягає спільний військовий план і яку роль у ньому відіграє Великобританія", – зазначив британський міністр оборони.

Британська РСЗВ. Фото: скрін youtube
Британська РСЗВ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, скільком росіянам робили пластику, щоб ті працювали двійниками путіна.

Раніше повідомлялося, що росіяни ввели масові репресії в Мелітополі через страх перед партизанами: перевіряють телефони та обшукують

Також, Подоляк знову дорікає Заходу за повільну реакцію, а Арестович під "заспокійливим соусом" звернувся до українців