Росіяни обрали нову тактику для себе, і найближчим часом можуть розпочати черговий наступ вже на нових ділянках фронту.

Таку думку висловив генерал-лейтенант Михайло Забродський у своїй статті "Вітчизняна війна. Сухопутні військові перспективи".

Зазначається, що зараз Україні потрібно буде створити одразу три потужні оперативні угруповання для захисту за новим напрямом, і це має бути готове вже у момент деокупації Херсонської області.

Михаил Забродский 2
Михаил Забродский 2

Росіяни розуміють, що їм уже не вдасться утримати цей напрямок, і тому вони опрацьовують нові тактики. Україні теж потрібно бути готовими до всього, і створити одразу три угруповання у Запоріжжі, Сумській області, а також на Волині. Саме туди можуть розпочати наступ окупанти у разі чергової поразки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Необхідне створення двох оперативних об'єднань, у складі 4-5 загальновійськових, 2-3 танкових та 1-2 артилерійських бригад кожне. Загалом – до 600 танків, до 1100 БТР/БМП та до 500 гармат та РСЗВ", - уточнив Михайло Заброд. .

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Російське командування спробує створити кілька батальйонів на Запорізькому та Сумському напрямах, щоб знову спробувати розрізати Україну на кілька частин. У такому разі з півночі російські військові підуть на Суми, Полтаву, Дніпро, а з півдня — на Запоріжжя та Дніпро.

"Кінцевою військовою метою операції може бути стратегічне оточення угруповання ЗСУ на лівому березі річки Дніпро", - резюмував Забродський.

Захисники України почали контрнаступ. Фотo: Youtube
Захисники України почали контрнаступ. Фотo: Youtube

Нагадаємо, що режим Лукашенка взявся за нові репресії: хтось потрапив під приціл .

Раніше повідомлялося, що путін за 8 місяців втратив повагу та авторитет серед росіян, і тепер їм можна маніпулювати

Також потенційний наступник путіна Євген Пригожин готує ґрунт до переговорів з Україною