Стало відомо про те, що російському диктатору путіна зовсім не вдасться програти "красиво" у війні проти України. Вже надто багато зроблено поганого, щоб це сталося.

Про це в ефірі Sky News заявив колишній генеральний директор Королівського інституту об'єднаних озброєнь професор Майкл Кларк.

Сьогодні російський диктатор путін вже поставив пере собою "нездійсненне завдання", тому "програти красиво" йому точно не вдасться.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Ще до початку повномасштабної війни його вважали просто «безрозсудним», і головним його бажанням було створення наземного шляху між Донбасом та Кримським півостровом, який він окупував у 2014 році.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Але він пішов ва-банк, намагаючись за три дні захопити всю країну. Була ідея змінити уряд у Києві і завершити всю "операцію" до 8 березня, просто захопити країну. Реальність така, що якщо він не досяг успіху швидко, він взагалі не доб'ється успіху. Якщо план А не спрацював, то й плани Б, С та D теж не спрацюють", - вважає експерт.

Нині вже всім має бути зрозуміло, що глава Кремля засидівся в кріслі президента, і йому точно не виграти. Проте, як виявилось, і програти красиво він теж не зможе.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Це нездійсненна робота, яку він поставив перед собою", – сказав Майкл Кларк.

Поки путін продовжує роздумувати над стратегією, Збройні сили України продуктивно просуваються з контрнаступом одразу на багатьох ділянках фронту. Незважаючи на уповільнення темпів просування, наші захисники регулярно виносять тил російських окупантів.

Нагадаємо, скільком росіянам робили пластику, щоб ті працювали двійниками путіна.

Раніше повідомлялося, що росіяни ввели масові репресії в Мелітополі через страх перед партизанами: перевіряють телефони та обшукують

Також, Подоляк знову дорікає Заходу за повільну реакцію, а Арестович під "заспокійливим соусом" звернувся до українців .