Президент України Володимир Зеленський знову дав велике інтерв'ю, де поділився деякими подробицями боротьби проти росіян та розповів про свої плани після нашої перемоги.

Цього разу він поговорив із чеським телебаченням, і його пізніше було опубліковано на YouTube-каналі Офісу президента України.

За словами Володимира Зеленського, насамперед він відвідає вільний Кримський півострів. Місце, яке вже дев'ятий рік страждає від російської окупації, і незабаром він знову буде під нашим контролем.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Я поїду до Криму. Я дуже хочу побачити море. Не взимку. Що робити на морі взимку? Я поїду туди, коли буде тепліше" - каже український президент, і тим самим натякає, що вже наступного року може розпочатися звільнення півострова, можливо навіть навесні. На нас обов'язково чекає перемога, і це лише питання часу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На запитання журналіста про те, чи чекати цього вже до літа, чоловік відповів лише, що було б непогано. Але варіант чергової "заморозки" війни неприйнятний, тому що в нас уже був такий досвід, і неодноразово.

"Якщо вони не захочуть повертати Донбас і Крим — це означає, що війна не закінчилася. У нас вже є досвід замороженого конфлікту. Кожна сторона чекатиме, доки ми будемо готові деокупувати їх. Тому це не про мир і не про кінець війни. Це трагедія, тому вони можуть відступити за наші кордони і все. Потім вони можуть сказати: давайте шукати не компроміс, а якесь рішення, як жити у найближчі сто років", - продовжує Володимир Зеленський.

путін і Зеленський, фото: скріншот з відео
путін і Зеленський, фото: скріншот з відео

Тільки після повного відведення російських військ з наших територій можна говорити про мирні переговори, проте росіяни, мабуть, не дуже хочуть завершувати цю війну. А нам подітися явно нема куди, ми зобов'язані боротися до переможного.

Нагадаємо, що росія масово імпортує з ЄС побутову техніку для військових цілей, поки окупанти тягнуть награбоване додому

Раніше повідомлялося, що Сі Цзіньпін разом із Кадировим почали будувати плани щодо захоплення російських територій .

Також, Олег Жданов знайшов наймасштабнішу проблему Кремля з початку війни .