Розвідка США визначила, звідки росія бере зброю , та хто зі світових лідерів, окрім Ірану ще підтримує кривавого диктатора у війні проти України.

Розвідка США дізналася, що Північна Корея здійсню таємні поставки зброї та боєприпасів росії. Це та безпілотники з Ірану, є ще одним доказом того, що навіть звичайні артилерійські арсенали москви скоротилися протягом восьми місяців бойових дій. Про це повідомляють у CNN.

Зброя КНДР. Фото: скриншот Youtube
Зброя КНДР. Фото: скриншот Youtube

Північна Корея намагається приховати поставки, створюючи враження, ніби боєприпаси відправляються до країн Близького Сходу або Північної Африки, стверджує розвідка.

У США заявляють, що росія закуповувала та продовжує це робити мільйони ракет і артилерійських снарядів у Північної Кореї для використання на полі бою.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

КНДР. Фото: скриншот Youtube
КНДР. Фото: скриншот Youtube

У вересні КНДР публічно заперечила, що мала намір постачати боєприпаси Росії. Однак наша інформація вказує на те, що КНДР таємно постачає для війни росії в Україні значну кількість артилерійських снарядів, водночас приховуючи справжнє призначення поставок зброї, намагаючись зробити так, ніби вони відправляються до країн Середнього регіону, — заявив координатор Ради національної безпеки зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі

Нагадаємо, ми писали, що Ердоган втрачає рейтинги і довелося перейти до ультиматумів: наказав путіну негайно вивести війська.

Як повідомляв "Знай.ua" режим Лукашенка взявся за нові репресії: хто потрапив під приціл

Також "Знай.ua" інформував, путін за 8 місяців втратив повагу та авторитет серед росіян, і тепер їм можна маніпулювати.