Росіяни почали поступово готувати Херсон до здачі українських захисників. З будівлі ОДА загадково зник російський триколор, а "влада" спокійно біжить.

Вранці четверга, 3 листопада, несподівано з'явилася фотографія обласної державної адміністрації у місті Херсон, яке з березня окуповано росією. Опублікував її перший заступник голови облради Юрій Соболевський.

"Фото зроблено сьогодні. Таємниче зникнення самі розумієте, чого… Херсон був, є і буде лише українським. І якщо не ми, то самі зніме свої ганчірки", - написав чоловік у своїй публікації.

Найімовірніше це один із "кроків доброї волі", і навіть росіяни розуміють, що Херсон їм уже не втримати.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вони навіть почали переносити свою роботу на лівий берег міста, а також влаштували примусову евакуацію.

Далі свій відеозвернення записав місцевий колаборант Кирило Стремоусов. У нього, як і раніше, "все йде за планом", і "ніякої паніки немає". При цьому сам ролик він записував з автомобіля, де на задньому фоні можна бачити безліч речей. Тобто він збігає з міста.

"У місті все гаразд, на лінії фронту поки що без змін. Все під повним контролем. Далі щодо евакуації я ще раз рекомендую всім жителям перейти на лівий берег. Поки тримаємося, все під контролем" - каже він.

Раніше Кирило Стремоусов стверджував, що найближчими тижнями можуть розпочатися бойові дії за Херсон. Як бачимо, все йде до того, що вони просто віддадуть нам всю правобережну частину.

Також надходить підтверджена інформація, що у самому Херсоні, Чорнобаївці, Білозерці та Степанівці російські війська залишили свої блокпости.

Кирило Стремоусов, фото: скріншот
Кирило Стремоусов, фото: скріншот

Нагадаємо, що три напрями наступу: Михайло Забродський повідомив, де чекати на небезпеку

Раніше повідомлялося, що мобіки з Чувашії відмовляються вмирати за путін без грошей, і влаштували бунт

Також, ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв вирішив скасувати мораторій на страту.