У Кремлі є чергова порція істерики, і тепер вони натякають на свої наступні дії в цій війні. У планах, як виявилося, повне захоплення Польщі та поділ країни.

Про це написав у власному Telegram-каналі заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв, де регулярно він фантазує на різноманітні загарбницькі теми.

За його словами, поточна політика Польщі може говорити про ще один поділ країни. Причиною такої заяви став той факт, що база відпочинку біля посольства Росії була нібито відібрана, а також початок будівництва загородження на кордоні.

Дмитро Медведєв, фото: Мир 24
Дмитро Медведєв, фото: Мир 24

У Кремлі вважають, що робиться все це спеціально напередодні дня народної єдності, який регулярно наголошується в недодержаві 4 листопада. Російський політик також зазначив, що в цей день у 1612 році з Москви "остаточно виперли зброд із збурілих поляків". З того часу, за його твердженнями, у Польщі розпочалася смуга нескінченних розділів, яка тривала три століття.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З того часу, почитай, і почалася у них довжелезна чорна смуга з нескінченними розділами Польщі — аж протягом трьох століть, — продовжив заступник голови Ради безпеки. — Цікаво, чи буде за такої політики нинішніх господарів будівлі Варшавського кадетського корпусу імені А. В. Суворова і Намісницького палацу (зараз це, за випадковим збігом обставин, резиденції їхнього прем'єр-міністра та президента) наступний?" – пише Дмитро Медведєв.

Дмитро Медведєв, скріншот: Telegram
Дмитро Медведєв, скріншот: Telegram

Для них Польща стала таким же ворогом, як і Україна, і буде не дивно, якщо у них є в планах ще й захоплення Польщі. Путін намагається побудувати нову імперію і заволодіти Європою, проте він з таким мисленням залишився десь у Середньовіччі.

Нагадаємо, що міністр оборони Великобританії назвав головну причину, чому бліцкриг путіна виявився нікчемним

Раніше повідомлялося, що з Херсонської ОДА зняли ганчірку: Стремоусов запакував валізи і запевняє, що паніки немає

Також, ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв вирішив скасувати мораторій на страту.