Пропагандисти шкодують, що останні 30 років мало часу присвятили вигадкам та брехні, про "споконвічно російські землі", тому росіяни не знають чому вони воюють в Україні.

Пропагандисти дурять не тільки інших, вони також дурять себе, вважаючи, що таким чином втікачів з країни від війни було б менше, а черги з "ваньок" у військкомати були б довшими. Про це вони розмірковують на своїх пафосних шоу.

пропагандисти путіна. Фото: кадр з відео
пропагандисти путіна. Фото: кадр з відео

Насправді ніхто не хоче помирати від кулі насильницькою смертю, це те, чого пропагандисти або не розуміють, або навмисне замовчують. Саме тому у цивілізованому світі люди прагнуть домовлятися, поступатися та шукати компроміси. Диктаторські режими позбавлені такого потужного важеля, і тому російські громадяни, спокусившись легкою можливістю наживи приречені гинути на чужих землях.

Нам потрібна армія три мільйони, п'ять мільйонів, може 20 мільйонів, - говорить пропагандист.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Майже 70 тисяч таких екземплярів вже успішно ліквідовано ЗСУ. Варто зазначити, що росіяни почали поступово готувати Херсон до здачі українських захисників. З будівлі ОДА загадково зник російський триколор.

Нагадаємо, ми писали, що у США розділилися думки експертів про використання рф ядерної зброї - порожні балачки чи реальні загрози?

Як повідомляв "Знай.ua" міністр оборони Великобританії назвав головну причину, чому бліцкриг путіна виявився нікчемним

Також "Знай.ua" інформував, з Херсонської ОДА зняли російську ганчірку: Стремоусов спакував валізи та запевняє, що паніки немає.