Російські пропагандисти зазнають величезних втрат під Вугледаром, і вони це навіть визнають. Проте, своєрідним способом.

Про це пише видання Bild .

За словами кремлівських пропагандистів, ситуація на цьому напрямі справді дуже складна, і їхня «друга у світі» армія зазнає колосальних втрат в особовому складі, оскільки ніяк не можуть прорвати оборону Збройних сил України.

Техніка окупантів, фото: скріншот із відео
Техніка окупантів, фото: скріншот із відео

Наприклад, під час штурму Павлівки, як кажуть ворожі воїнкори, "за два дні загинуло більше морських піхотинців, ніж у першу чеченську війну». Тобто ніхто вже не вигадуватиме казки про те, що за 8 місяців кровопролитної війни їхні втрати становлять не більше 6 тисяч громадян, все вже очевидно.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також, нещодавно в районі Бахмута був збитий російський військовий літак, що також відбилося на стані їхнього бойового духу.

Але, переживати не варто, оскільки пропагандисти все ж таки знайшли винуватця у події. За їхніми словами, це відбувається виключно у зв'язку з поганою погодою.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Наприклад, один із рупорів Кремля написав у Telegram, що у Павлівці російські солдати "були взяті в заручники паводками", а шляхи виявилися "непрохідними", скаржачись, що українська артилерія це використала.

Достатньо зручна позиція. Спочатку кроки доброї волі, потім перегрупування, а потім програли війну через погану погоду. І це ще й морози не прийшли, а вони вже посипалися.

Нагадаємо, що Андрій Небітов показав, чим цькували українців росіяни на територіях, що тимчасово окупаються.

Раніше повідомлялося, що дружини та матері мобілізованих росіян розчарувалися: від захоплення до ненависті за півтора місяці

Також окупантам наказали розповідати близьким про великі перемоги, щоб українці не насміхалися .