Стало відомо про те, що кремлівські чиновники незабаром почнуть тиснути на диктатора путіна через втрату Херсона і області, що наближається. Йому цього вже ніхто не пробачить.

Про це повідомляє портал Sky News із посиланням на західних чиновників.

За їхніми словами, з кожним днем ​​диктатору ставатиме лише складніше, і він зазнає тиску з боку прихильників жорсткої лінії через виведення військ із Херсона. Усі вже розуміють, що місто практично втрачене.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Один із західних чиновників зазначає, що путін відчуватиме це від націоналістичних прихильників жорсткої лінії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Коли це станеться, ми можемо чекати на черговий сплеск гострої критики на адресу російського керівництва", - сказав один із західних чиновників.

Тобто зараз можна з упевненістю сказати, що позиція путіна перебуває під загрозою, адже він розпочав повномасштабну війну, увігнав країну на повну ізоляцію, ще й програє. Праві сили також тиснуть на російське Міноборони, яке погано керує веденням війни.

путін і Патрушев, фото: вільне джерело
путін і Патрушев, фото: вільне джерело

"Наша оцінка полягає в тому, що одним із факторів, які змусили його піти на цей крок (мобілізацію), була необхідність заспокоїти тих, хто критикує ведення війни як недостатньо рішуче", - сказало джерело.

Навіть незважаючи на те, що до Херсона все частіше прибувають зараз російські війська, більшість із них зовсім не вміють воювати. Це мобілізаційні резервісти, яких відправили туди як гарматне м'ясо. Вони намагаються взяти кількістю, та жахливим оснащенням. До речі, не вистачає війська боєприпасів та артилерійських снарядів.

путін і Євген Пригожин, фото: вільне джерело
путін і Євген Пригожин, фото: вільне джерело

"У Херсоні, ймовірно, більшість ешелонів командування вже відійшли за річку (Дніпро - ред.), залишивши деморалізованих і позбавлених лідера людей перед українськими атаками. Принаймні деякі резервісти прибувають на фронт без зброї", - сказав один з чиновників.

Нагадаємо, що російським мобікам довелося вдавати мертвих на полі бою, щоб повернутися додому живими: готові відсидіти термін, аби не воювати

Раніше повідомлялося, що ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв хоче захопити та розділити Польщу .

Також, Майя Санду проговорилася, як російські спецслужби розжарюють обстановку в Молдові: для чого путін працює на два фронти