Росіяни продовжують шукати країни, які будуть готові їм надати хоча б будь-яку зброю, за допомогою якої вони знову спробують виграти у війні. На словах "друга армія у світі", а на ділі "бідні родичі".

Про це 24 каналу розповів радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк.

Регулярно у Кремлі хвалилися своєю "другою у світі армією", можливостями, погрожували захопити Київ за кілька днів, а також потужним ПВК. Потім минуло 8 місяців кровопролитної війни. У росіян ні людей, ні озброєння.

Михаил Подоляк, фото: ОПУ
Михаил Подоляк, фото: ОПУ

Росія повністю "обнулила" свою армію, і знадобляться роки для того, щоб повернути її боєздатність хоча б у колишнє русло. Україна за цей час піде далеко вперед.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Весь світ бачить, що крім деяких видів ракет, а також ядерної зброї, яка також викликає сумніви, у них немає нічого сучасного та високотехнологічного.

сьогодні Росія шукає в країнах-ізгоях зброю. Це виглядає фантастично. Вона страшенно боїться програти. І нишпорить, шукає, де собі ще перехопити хоч щось, щоб спробувати виграти війну у маленької країни", - каже Михайло Подоляк.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

При цьому через політику ізоляції, яку вибрав для своєї держави диктатор путін, їм уже нема до кого звертатися. Майже всю допомогу від «дружніх» країн вони вже вибили. Тільки Іран нібито продовжує постачання озброєння, але й це незабаром закінчиться після реакції Заходу.

"Де можна шукати зброю? Сирія, Іран, Північна Корея та трохи Білорусь. Думаю, що інші країни вже точно в це все не полізуть. Тому в нас такий альянс, проти якого воює Україна", – зазначив Подоляк.

Нагадаємо, що Андрій Небітов показав, чим цькували українців росіяни на територіях, що тимчасово окупаються.

Раніше повідомлялося, що дружини та матері мобілізованих росіян розчарувалися: від захоплення до ненависті за півтора місяці

Також окупантам наказали розповідати близьким про великі перемоги, щоб українці не насміхалися .