Папа Римський Франциск на пресконференції на борту літака після повернення з Королівства Бахрейн повідомив, що попри те, що любить український народ, так само не вірить, що росіяни можуть бути настільки жорстокими.

Папа Франциск заявив, що закликає усіх бути пацифістами, та розповів, як любить росіяyський народ, про це повідомляє Vatican news.

Папа Римський. Фото: скриншот Youtube
Папа Римський. Фото: скриншот Youtube

я вживаю слово "замучена" щодо України – це жорстокість, яка, можливо, не властива російському народу... бо російський народ – великий народ. Це про найманців, про солдатів, які йдуть на війну як на авантюру, про найманців... Я волію думати так, тому що я дуже поважаю російський народ, російський гуманізм. Згадайте тільки Достоєвського, який донині надихає нас, надихає християн думати про християнство. - сказав понтифік.

Говорячи про Україну понтифік зізнається, що дуже любить український народ. Він розповів історію, що коли йому було одинадцять років, був близький йому священник, який відправляв службу українською мовою і не мав вівтарників, і він навчив його служити месу українською мовою.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

І всі ці українські пісні я знаю їхньою мовою, бо я їх вивчив коли був дитиною. Тому я дуже люблю українську літургію. Я серед двох народів, які я люблю. - зазначив папа.

Говорячи про Україну, папа Римський зазначив, що молиться, щоб війна закінчилася.

Нагадаємо, ми писали, що вусатий диктатор за вказівкою путіна почав мобілізацію, білорусам почали надходити перші повістки.

Як повідомляв "Знай.ua" в ООН не вірить навіть папа Римський: понтифік закликав організації змінити позицію щодо України.

Також "Знай.ua" інформував, сміялися всією казармою: путінський вояка повоював рекордну кількість часу - ЗСУ порахували хвилини.