В осінньо-зимовий період росіяни продовжуватимуть атакувати об'єкти критичної інфраструктури в Україні, загалом так роблять через невдачі на полі бою.

Про це заявив речник ЗСУ Юрій Ігнат на брифінгу. Пов'язано це насамперед із відсутністю успіхів на фронті.

Енергетична інфораструктура. Фото: кадр з відео
Енергетична інфораструктура. Фото: кадр з відео

Друга армія у світі, але виключно з терактів. Юрій Ігнат також зазначив, що попереду слід чекати ударів по всій критичній інфраструктурі. Це не тільки мова про енергетику, тому що ворог вже завдав ударів по гідротехнічних спорудах України.

Інфографіка
Інфографіка

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Представник Повітряних сил наголосив, що російська армія йде на такі кроки через те, що немає успіхів на бойовому фронті.

Вони хочуть в осінньо-зимовий період все ж таки бити по об'єктах енергетики в першу чергу, тому що від них залежить дуже багато факторів життєдіяльності людей. І цей повітряний тероризм усіма доступними засобами буде продовжуватися. Зрозуміло, що ракети, які отримуватиме Росія від Ірану , якщо це буде зроблено, теж застосують саме по об'єктах енергетичної інфраструктури і продовжуватимуть завдавати ударів також крилатими ракетами - заявив речник ПС ЗСУ Юрій Ігнат

Нагадаємо, ми писали, що українцям дозволили впливати на розмір майбутньої пенсії: так може зробити кожний.

Як повідомляв "Знай.ua" у МОЗ пояснили, як правильно кип'ятити воду у випадках перебоїв і закликали робити запаси.

Також "Знай.ua" інформував, що де вигідніше купити та орендувати житло в Україні: експерти радять, а пропозиції зростають, як і ціни.