Українські захисники ліквідували окупанта, який любив батьківщину. Одного разу він став справжнім мемом через свої висловлювання, а тепер подався додому.

Про це повідомляють пропагандистські засоби масової інформації, коли написали про його раптову загибель.

Йдеться про старшого сержанта 76-ї ДШД (в/ч 07264), який став мемом за фразу "Батьківщину люблю, стріляю добре". Виявилося, що ще в серпні місяці він помер біля чергового вибуху на Херсонському напрямку. Він просто опинився неподалік одного зі складів з боєприпасами росіян.

При цьому самі росіяни мовчать про обставини загибелі цього росіянина, хоч згадали вже легендарний мем.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У Володимирській області поховали бійця, який прославився фразою "Батьківщину люблю, стріляю добре" З військовослужбовцем попрощалися в селі Гришине. Старшого сержанта 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії, який загинув під час спецоперації, поховали під Горохівцем" - говорить по Горохівцю.

Не можна не відзначити ще приємної новини. Кількість ліквідованих в Україні російських окупантів з кожним днем ​​стає лише більшою. Ось, станом на 8 листопада ВСУ вже вдалося позбутися 77 170 росіян на нашій землі. Минулої доби знищили ще 710 окупантів. Найбільші втрати ворог зазнав на Бахмутському та Авдіївському напрямках, де точаться досі жорсткі бої.

Тим часом у Міноборони Росії розповідали про свої втрати лише двічі, і другий був наприкінці вересня. За їхньою легендою, росіяни втратили не більше шести тисяч воїнів, і тому їм терміново знадобилася "часткова мобілізація".

Нагадаємо, скільком росіянам робили пластику, щоб ті працювали двійниками путіна.

Раніше повідомлялося, що росіяни ввели масові репресії в Мелітополі через страх перед партизанами: перевіряють телефони та обшукують

Також, Подоляк знову дорікає Заходу за повільну реакцію, а Арестович під "заспокійливим соусом" звернувся до українців .